Jouw investering

Jouw investering

INVESTEER IN HERINNERINGEN

Foto's zijn meer dan alleen foto's. Het zijn herinneringen, ze maken momenten tastbaar en zorgen ervoor dat je ze kan herbeleven. En dat is mijn doel: ik wil niet alleen foto's afleveren, maar ook herinneringen creëren.

Onderstaande prijzen geven een indicatie van wat er standaard in het aanbod zit. Heb je specifieke vragen of vind je jouw wensen niet meteen terug? Aarzel dan niet om contact op te nemen en dan bekijken we  samen wat er mogelijk is. 

Zwangerschap

* Shoot van 1 uur op locatie

* 20 afgewerkte foto's na afloop op hoge resolutie 

* Individueel of met partner

* Meerdere outfits toegestaan

* Toegang tot client closet

€225

Koppelshoot

* Shoot van 1 uur op locatie

* 20 afgewerkte foto's na afloop op hoge resolutie 

* Meerdere outfits toegestaan

* Toegang tot client closet

€225

Huwelijk

Vanaf €750

* Optie 4u, 8u of 12u shooten

* Kennismakend gesprek

* Afgewerkte foto's na max.  25 werkdagen in online galerij

* Ontvang een cadeaubox met prints en een USB met alle beelden uit de galerij.

Client closet

Client closet

Eén ding is zeker: voor je fotoshoot wil je stralen. Regelmatig krijg ik te horen dat het zoeken van geschikte outfits niet altijd even vlot verloopt. En dus help ik je graag een handje. De voorbije maanden heb ik heel wat prachtige jurken kunnen verzamelen om uiteindelijk een mooie, gevarieerde kledingkast samen te stellen waaruit jullie kunnen kiezen. De client closet is geen verplichting, maar is steeds inbegrepen bij het boeken van een fotosessie (vanaf 1 juli).

De jurken die ik aankoop, sluiten perfect aan bij mijn stijl van fotografie. Daarnaast probeer ik pasvormen aan te kopen die voor elk lichaamstype geschikt zijn. De meeste jurken bestaan uit elastische stof waardoor ze ook geschikt zijn voor alle bolle buikjes die ik voor de lens krijg. 

Welke jurken er precies beschikbaar zijn, ontdek je binnenkort op deze pagina.

Nog even geduld ;-)

IMG_7385.jpg
IMG_7302.jpg
plakband.png
plakband.png
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een fotoshoot boeken?


Het boeken van een fotoshoot kan gemakkelijk via de online boekingstool. Nadat je de gewenste fotoshoot geselecteerd hebt, kan je meteen een datum en uur aanduiden. Let op: dit is niet meteen het bevestigde uur. Ik bekijk steeds per opdracht of de gekozen datum mogelijk is. Nadat ik de aanvraag ontvangen heb, neem ik per mail contact om verder al je wensen te overlopen. Van zodra de locatie wordt vastgelegd, worden ook de datum en het uur bevestigd.
Kan ik ook bij jou terecht voor andere shoots? (bv. business shoots)


Het bovenstaande aanbod geeft een idee van wat mijn specialiteit is. Twijfel je of jouw wensen binnen het aanbod passen? Neem dan gerust contact op zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is. Contact opnemen kan makkelijk via contact@anneliesboeykens.com.
Wanneer ontvang ik de foto's na afloop van een shoot?


Je ontvangt de foto's van jouw koppel- of zwangerschapshoot maximum 10 werkdagen na de shootdatum. Voor huwelijken ligt deze termijn op maximum 25 werkdagen na de huwelijksboeking.
Kan ik na afloop van de shoot drukwerk bestellen?


Op dit moment bied ik geen drukwerk aan. Je ontvang wel de foto's op hoge resolutie zodat je deze zelf kan gebruiken om afdrukken te laten maken. Enkel trouwboekingen krijgen na afloop een cadeaubox met prints en een usb-stick met de volledige, digitale galerij aan beelden.
Wat mag ik wel en niet doen met de foto's?


Na afloop van de shoot ontvang je een selectie beelden in de vorm van een digitale galerij. Aangezien er veel tijd, werk en kennis kruipt in het selecteren en afwerken van de beelden, zijn er enkele kleine do's en don'ts. Do:

  • Vermeld mij als fotografe wanneer je de foto's plaatst op internet of sociale media.
  • Online of offline, je mag de foto's gebruiken waar je maar wil. Drukwerk maken is dus zeker toegestaan (niet-commercieel).
  • Deel ze gerust met je vrienden, familie, iedereen die het wil zien. De foto's zijn er om trots op te zijn ;-)
Don'ts:
  • Eenmaal de foto's afgeleverd zijn mogen hier zelf geen aanpassingen meer aan gebeuren. Het gebruik van filters of het opnieuw bewerken van de beelden is niet toegestaan.

Bij het plaatsen van een boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.