From Paris, with love - volledige reeks

Wat begon als een gek idee, eindigde in een geweldige ervaring, een dag om te koesteren. Ik ken Léa nu al een goede 4 jaar. Ze was één van de eerste modellen waarmee ik op pad ging om foto's te maken, toen nog in onze hometown Mechelen. Er volgde nog enkele (studio)shoots en uiteindelijk ook een koppelshoot toen ze Max leerde kennen. Vanaf dag één ben ik ongelooflijk fan geweest van hen. Toen ze mij enkele weken geleden vroegen om nog eens samen op te pad te gaan voor foto's, besloot ik het dan ook groots aan te pakken: ik stelde voor om naar de hoofdstad van de liefde te gaan, Parijs.


Hoe, wat, waar, alle praktische dingen, daar heb ik het later nog over. Voor nu wil ik jullie graag laten genieten van de volledige reeks foto's.


Bedankt, Léa en Max dat ik dit voor jullie mocht doen. Blijf elkaar graag zien, jullie zijn goud waard 🤍

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven