Happy birthday to me!

Het is ondertussen al enkele weken geleden sinds dat ik 20 jaar geworden ben. Best wel speciaal, de 1 heeft definitief plaatsgemaakt voor een 2. Mijn verjaardag is altijd een moment waarop ik extra dankbaar ben. Dankbaar voor alle steun die ik uit mijn omgeving krijg, zowel van vrienden als familie, wanneer het over fotografie gaat. Want hoewel cadeaus voor mij totaal niet hoeven - de gezelligheid van het samenkomen vind ik het belangrijkste - word ik toch elk jaar opnieuw verrast met fotografie-gerelateerde cadeaus. En op momenten zoals deze besef ik meer dan eens dat ik best wel veel geluk heb dat iedereen mij hierin steunt. Are you ready?The Fashion Camera


Meteen een hele speciale om te beginnen. Van mijn mama en zus kreeg ik het boek van Liselotte Fleur cadeau, een fotografe die ik al heel wat jaren volg en waar ik helemaal fan van ben. The Fashion Camera is een volledige startersgids voor iedereen die verder wil in de fashion fotografie. Theorie wordt afgewisseld door super handige, praktische tips. Maar dat is nog niet alles. Op de eerste pagina was een persoonlijke boodschap geschreven door Liselotte, hoe fijn! En als kers op de taart bleek dat ik ook van haar een cadeautje kreeg, namelijk haar planner die ze enkele maanden geleden uitbracht! Ik kan alvast niet wachten om uren door het boek te bladeren en vervolgens zelf shoots voor te bereiden met de planner.The Hantler handmade camera harness (thanks to my boyfriend's parents)


Het kon niet op: ook mijn schoonouders hadden een cadeau voorzien om mijn fotografie-business te steunen. All the way vanuit Nederland kan ik nu met trots mijn eigen, handgemaakte camera harnas dragen tijdens shoots en trouwfeesten. Als verrassing op mijn verjaardag zelf, plaatste The Hantler een berichtje op Instagram met mijn harnas om mij een gelukkige verjaardag te wensen, wat een verrassing!Kamrette Mina Daypack (thanks friends)


Ik geef toe, ik moest een traantje wegpinken. Ik heb nog niet zolang geleden een volledig nieuwe vriendengroep leren kennen, eentje waar ik mij direct thuis bij voelde. Na een uurtje karten met hen stonden we nog wat na te praten op de parking. Opeens werd er een cadeau bovengehaald: met z'n allen hadden ze de Mina Daypack van Kamrette besteld, op aanraden van mijn vriend. Eén van de mooiste rugzakken die ik ooit gezien had, ideaal om mee te nemen naar fotoshoots en trouwfeesten. Ik ben er verliefd op!5-1 reflectischerm (thanks mom)


Het laatste, maar o-zo handige cadeau: van mijn mama kreeg ik op mijn verjaardag zelf nog een klein cadeautje, namelijk een 5-1 reflectiescherm. Ideaal als extraatje bij shoots op locatie en onmisbaar om vlot aan de slag te kunnen in mijn homestudio zonder flitsset. Met een witte, zilveren, gouden, zwarte en doorzichtige kant is die reflectiescherm in alle situaties te gebruiken. Bovendien komt alles in een kleine, ronde zak wat het super handig maakt om mee te nemen.

Ik denk dat ik wel kan stellen dat ik heel veel geluk heb dat ik omringd ben door zoveel mensen die mij steunen. Alle cadeautjes, stuk voor stuk, hebben ervoor gezorgd dat ik meer dan ooit gemotiveerd ben om er volledig voor te gaan als fotografe. En los daarvan ben ik ook gewoon super dankbaar dat ik deze speciale dag met hen heb kunnen delen. Mama, zus, vriend, schoonouders en vrienden, deze is voor jullie: DANKJEWEL, JULLIE ZIJN GEWELDIG!

220 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven