Scary, spooky, shivering: time for Halloween!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Vandaag is het de engste dag van het jaar - al heb ik het gevoel dat 2020 tot hiertoe bijzonder eng was. Het is tijd voor Halloween! Nog nooit eerder heb ik iets gedaan voor Halloween, simpelweg omdat ik niet zo'n fan ben van schrikken en griezelen. Dit jaar besloot ik om wél iets te ondernemen: ik plande mijn eerste Halloween-shoot ooit.


Dark bride and groom

Het thema was een duister huwelijk tussen twee minstens even duistere figuren. Meaghan zou de rol van de elegante maar strenge bruid op zich nemen, de rol van duistere bad boy-bruidegom was dan weer Gilles op het lijf geschreven. Gelukkig dat mijn vrienden zo snel meegaan in mijn gekke ideeën. Voor de make-up kon ik rekenen op mijn vaste make-up artist Jeni De Borgher.


Omdat het om een groot project ging, wil ik in deze blogpost graag een grotere selectie foto's tonen. Nog nooit eerder deelde ik zoveel foto's van één fotoproject, laat mij dus gerust weten wat je ervan denkt. Ik ben alleszins heel erg trots op het eindresultaat, maar ik ben ook benieuwd naar jullie mening.


Make-up artist: Jeni De Borgher

Modellen: Gilles Dams & Meaghan Slaets

Concept & foto: Annelies Boeykens


Bekijk hieronder de volledige reeks


154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven