Styled studioshoot met 50mm 1.8 (volledige reeks)

Een goede anderhalve week geleden stond mijn tweede collectieshoot voor Sur La Lune op het programma. Wie mij al langer volgt, weet dat we in oktober een styled shoot organiseerden om de vorige collectie te fotograferen. Het werd een gigantisch succes en dus besloot Amandine mij opnieuw te contacteren voor de Valentijnscollectie.


Valentines Collection

Sur La Lune lanceerde op 1 februari een Valentijnscollectie. Het concept is simpel: het gaat niet alleen om de liefde tussen twee mensen, maar we wouden ook vooral zelfliefde en zelfacceptatie benadrukken. We willen het krachtige en bijna-goddelijke van een vrouw benadrukken. Daarom kozen we voor een heel sobere setting. Een witte achtergrond, een kruk en enkele bloemen. Ik bestelde eerder nog een zilveren jurk, Amandine zorgde voor de rest van de outfits en we waren klaar om te shooten.


Hieronder kunnen jullie de volledige reeks bekijken. Neem ook zeker eens een kijkje op de webshop en ontdek tijdens het shoppen alle foto's.


Gear

Omdat ik regelmatig de vraag krijg over het cameramateriaal dat ik gebruik, deel ik meteen even wat ik voor deze shoot gebruikte. En je gaat verbaasd zijn. Ik gebruikte gedurende de hele shoot maar één lens: de 50mm 1.8. Een super simpele en bovendien spotgoedkope lens, maar eentje die onmisbaar is. De afgelopen jaren was deze lens steeds meer naar de achtergrond verdwenen, maar door de beperkte ruimte in mijn studio werd ik gedwongen om deze opnieuw boven te halen. En ik heb er geen moment spijt van gehad.


Camera: Canon 6D mark ii

Lens: 50mm 1.8

Flitsset: Falcon Eyes SSK-2250D


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven