Volledige reeks: styled gezinsshoot in wintersfeer

Het was een plezier om te zien: toen ik enkele weken geleden de volledige reeks van de Halloween shoot publiceerde, werd deze massaal bekeken en kreeg ik heel wat leuke reacties. En dus doen we het nog een keertje opnieuw. Jorne, An-Sofie en hun bijna eenjarige dochtertje Louise verschenen een goede week geleden voor de lens in een styled setting. De laatste weken begin ik steeds meer te experimenteren met het concept van styled shoots en dit is het resultaat.


Meet the family


Vooraleer we door de foto's gaan, vertel ik graag ons verhaal. Ik ken Jorne en An-Sofie al een lange tijd. Jorne, de broer van één van mijn beste vriendinnen, stapte in september 2019 in het huwelijksbootje en ik mocht erbij zijn. Dit was meteen één van mijn eerste trouwfeesten, eentje om nooit te vergeten. Enkele weken later spraken we opnieuw af voor een fotoshoot, deze keer verscheen An-Sofie met een prachtige bolle buik: er was een klein meisje op komst!


Twee maanden geleden volgde opnieuw heugelijk nieuws: Louise zou er een grote broer bij krijgen. Dat was de ideale gelegenheid om een nieuwe fotoshoot in te plannen. Helaas werden onze plannen even in de war gestuurd, maar begin december konden we opnieuw een datum prikken. Ik verzamelde enkele accessoires en we trokken naar een nabijgelegen bos. Een groot deken, enkele gezellige lichtbronnen (kaarsen op batterijen, lantaarns, lampjesslingers...) en nog enkele dekentjes om rond te hangen: meer hadden we niet nodig om een gezellige sfeer te creëren.


Bedankt Jorne, An-Sofie en Louise voor het enthousiasme tijdens de fotoshoot.


Heb je na het zien van deze foto's ook zin in jouw eigen gezins- of koppelshoot? Dat kan! Meer info vind je op de pagina met de verschillende prijsformules, of je kan ook meteen mailen naar contact@anneliesboeykens.com om jouw boeking te plaatsen. Tot snel?

340 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven