Welcome, it's a new blog!

Bijgewerkt op: 6 okt. 2020

Wat spannend: een nieuwe website en dus ook een nieuwe blog! Omdat de afgelopen maanden het bloggen een beetje moeizaam verliep, gebruik ik deze eerste blogpost graag om even op te lijsten wat je hier allemaal kan verwachten.

Tutorials

Ik leer nog elke dag dingen bij en ik vind het ook belangrijk dat je jezelf uitdaagt om te blijven bijleren. Daarom gebruik ik deze blog om tips en tricks te delen om zo hopelijk ook anderen iets te kunnen bijleren. Ik probeer de tutorials steeds luchtig te houden en ook aan te vullen met voldoende voorbeelden en foto's. Een giga-technische onderbouwing hoef je ook zeker niet te verwachten, aangezien ik zelf ook niet zo ben aangelegd.


Behind the scenes

Iets minder vaak dan de tutorials zullen er ook behind the scenes reportages verschijnen. Deze blogposts gaan over een specifieke fotoshoot waarin ik enkele foto's van achter de schermen toon en/of vertel waarom ik bepaalde keuzes maak tijdens een shoot. Waarom kies ik specifiek voor die compositie? Waarom deze locatie? Op deze manier kunnen jullie mijn gedachteproces voor en tijdens de shoot een beetje volgen.


Reviews

Een klassieker op elke blog: reviews. Ik hecht heel veel belang aan dit onderdeel omdat ik zelf merk hoe vaak ik op zoek ga naar reviews en ervaringen van mensen. Daarom vind ik het ook super belangrijk om op een correcte en waarheidsgetrouwe manier mijn mening te geven. Is het goed? Dan zal je het wel horen. Is het slecht? Dan zal ik dat ook zeggen. Ik maak ook meteen duidelijk wanneer het om gesponsorde producten gaat, maar ook dan mag je een eerlijke review verwachten. De reviews gaan zowel over producten die ik opgestuurd krijg, als dingen ik zelf aankoop of ooit aangekocht heb.


En tenslotte: ik blog vooral wanneer ik inspiratie heb of iets specifiek wil vertellen. Ik heb geen vaste uploaddagen, maar ik probeer jullie minstens één keer per week te inspireren met een leuke blogpost. Van zodra er een nieuwe online staat, zal je dit ook op mijn Facebookpagina en Instagram zien verschijnen. Wil je echt niks missen? Dan kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief om maandelijks een update te ontvangen over de nieuwe blogposts.

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven