Winter Wonderland: koppelshoot in de sneeuw (volledige reeks)

Het sneeuwt, eindelijk! We hebben er eventjes op moeten wachten maar afgelopen zaterdag werden we verrast door een prachtig, winters weertje. Van zodra ik hoorde dat er sneeuw op komst was, lanceerde ik een oproepje op Instagram om nog een fotoshoot te kunnen plannen. Ik zocht en ik vond een prachtige koppeltje met een liefde voor sneeuw.


Let it snow!

Het koppeltje woont niet zover van waar we zouden shooten, dus we hadden de mogelijkheid om last minute te beslissen of we zouden gaan shooten of niet. Het was even wachten, maar tegen 14u begon het dan eindelijk te sneeuwen. In no-time lag er een flink laagje sneeuw, ideaal voor onze fotoshoot.


Ik had de avond voorheen een aantal voorbeeldfoto's doorgestuurd, maar voor de rest liet ik het koppel volledig zelf beslissen over wat ze zouden aandoen of meebrengen. Een spontane koppelshoot, eentje zonder alles tot in detail te plannen, zo heb ik ze graag.


Ik ben super blij met het eindresultaat. Myrthe en Brend waren een geweldig koppel om voor de lens te hebben: niets was hen te veel gevraagd, de koude maakte hen helemaal niets uit, het enthousiasme was van de eerste tot de laatste foto aanwezig. Bedankt hiervoor, jullie zijn toppers!


Genoeg woorden, tijd voor foto's. Je kan hieronder de volledige reeks bekijken. Laat mij zeker weten wat je ervan vindt!

Modellen: Myrthe Mertens De Vry & Brend Verreydt

Gear: Canon 6D Mark ii + 24-70mm 2.8 + 85mm 1.4


74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven